Værkstedet du tryg kan stole på!

Juels Auto har tilbud på vinterdæk ring til os på 26187189 og hør nærmere!

Vi tilbyder Barum Polaris 3 145/80R13 75T fra kun kr. 310,00. Hvis du køber 2 dæk er prisen kun kr. 300,00 pr stk. Køber du 4 dæk er prisen kun kr. 295,00 pr. stk. Der til kommer kr. 100,00 for montering, afbalancering og bortskaffelse (afgift) pr. dæk!

I Danmark har vi ikke en lov, der kræver, at du skal skifte til vinterdæk. Der er dog ingen tvivl om at vinterdæk har et bedre vejgreb og trækevne i sne og på is, fordi vinterdækket har mange flere lameller og en anden gummiblanding end et sommerdæk.

FDM anbefaler, at man som tommelfingerregel skifter til vinterdæk i oktober, eller når temperaturen ligger under + 7 grader.

Vinterdæk fungerer markant bedre i vinterføre. I mange tilfælde vil bremselængden være dobbelt så lang, hvis du kører på sommerdæk i vinterføre, end når du kører på vinterdæk. Du kan derfor udsætte både dig selv og dine medtrafikanter for fare, hvis du kører på sommerdæk om vinteren.

Vinterdæk er blødere end sommerdæk og det betyder, at de har et bedre vejgreb i koldt vejr. Derimod er de for bløde til en varm vejbane, hvilket betyder at de styrer og bremser dårligere end sommerdæk på en varm vejbane. Desuden bliver vinterdæk hurtigt slidte på varme vejbaner.

Du kan bestille vinterdæk ved at vælge her.