Værkstedet du tryg kan stole på!

Juels Autoservice udfører serviceeftersyn af alle bilmærker og af alle årgange, og vi kan normalt gøre det til billigere priser end på et mærke værksted og andre frie værksteder. Hvordan er det lige med hensyn til garentien på et frit værksted? Det kan du læse mere om her.

Husk nu de løbende serviceeftersyn
For at bevare fabriksgarantien på din bil skal den løbende serviceres efter fabrikkens forskrifter. Men selv efter at fabriksgarantien er udløbet, kan det være en god idé at fortsætte med løbende at få udført service på din bil.

Hold din bil i form og den lever længere
Hos Juels Autoservice anbefaler vi de løbende serviceeftersyn, fordi du dermed er sikret, at din bil løbende vedligeholdes. På den måde er du bedre stillet i forhold til at undgå større og uventede reparationer.
Når du overholder de løbende serviceeftersyn er du sikker på, at sådan noget som pollenfilter, brændstoffilter mv. bliver skiftet inden for de rette intervaller. De løbende serviceeftersyn er med andre ord med til at holde din bil ’i form’ og sikre, at garantien bibeholdes. Dette er med til at sørge for en lang levetid.

Vi udfører et lille og et stort serviceeftersyn. Du kan læse mere om hvad vi skifter og tjekker herunder.

Lille serviceeftersyn       Stort serviceeftersyn