Værkstedet du tryg kan stole på!

Juels Autoservice har tilbud på vinterdæk ring til os på 26187189 og hør nærmere!

Vi tilbyder Barum Polaris 3 145/80R13 75T fra kun kr. 310,00. Hvis du køber 2 dæk er prisen kun kr. 300,00 pr stk. Køber du 4 dæk er prisen kun kr. 295,00 pr. stk. Der til kommer kr. 100,00 for montering, afbalancering og bortskaffelse (afgift) pr. dæk!

Der findes 3 slags dæk, nemlig sommerdækvinterdæk og helårsdæk.

Sommerdæk styrer og bremser også godt på tørre og våde veje, men så snart der er is og sne er styre- og bremseegenskaberne med sommerdæk markant dårligere. Og med den lunefulde danske vinter, hvor vejret og temperaturen hurtigt kan skifte, anbefaler vi, at du IKKE kører på sommerdæk i vinterhalvåret. Sommerdæk består af en gummiblanding som giver dækket de bedste egenskaber i varmt vejr (over +7°C). Udover at et sommerdæk har de bedste køreegenskaber og bremseegenskaber om sommeren, støjer de også mindre end vinterdæk og de giver en bedre brændstoføkonomi.
Desuden skal man være opmærksom på, at hvis man kører med vinterdæk om sommeren, vil disse ved en normal sommer temperatur blive slidt op til 20% hurtigere. Læs mere om sommerdæk og bestil.

Vinterdæk er fremstillet af en særlig gummiblanding med et højere indhold af naturgummi og silika som gør at dækket forbliver blødere i kulde.
Et vinterdæk har et særligt dækmønster, som gør at dækket er rigtig god til at dræne vandet væk, og dermed nedsætte risikoen for akvaplaning. Desuden giver det et meget bedre vejgreb og trækevne i sne, fordi det har mange flere lameller end et sommerdæk.
Du kan ved +7 grader og derunder med fordel anvende vinterdæk. Læs mere om vinterdæk og bestil.

Helårsdæk. Hvis du hovedsageligt kører i byen, hvor vejene er ryddede og saltede om vinteren, er helårsdæk et godt valg. Især hvis dit kørselsbehov er under 10.000 km om året. Fordelen ved helårsdæk er, at du slipper for besværet med at skifte fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. På veje fri for sne og is, bremser og styrer de fleste helårsdæk lige så godt som vinterdæk – faktisk er enkelte helårsdæk en del bedre.
Vi vil dog understrege, at vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren er det mest optimale og bedste valg. Læs mere om helårsdæk og bestil.