Værkstedet du tryg kan stole på!

Juels Autoservice har tilbud på vinterdæk ring til os på 26187189 og hør nærmere! Vi tilbyder vinterdæk fra kun kr. 1310,00. Der til kommer kr. 100,00 for montering, afbalancering og bortskaffelse (afgift) pr. dæk!

Priserne på dæk og fælge svinger hele tiden, derfor har vi ingen prisliste på vores side som mange har. Vi mener at de gode priser skal komme vores kunder tilgode.
Hos Juels Autoservice forhandler vi primært dæk og fælge fra de førende europæiske dæk og fælge producenter. Det har vi valgt at gøre fordi dækkene er det allervigtigste på en bil og vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, både af hensyn til din økonomi og din sikkerhed. Dækkene er din eneste direkte kontakt med vejbanen, og du bør derfor ligesom os, give dine dæk stor opmærksomhed.
Et dæk er et komplekst produkt. Det består af en blanding af bl.a. kulstofmateriale, syntetisk polymer og naturgummi som er bygget op omkring stål- og kunstfibre. Det består af en slidbane og to dæksider.
Det er sammensætningen af komponenterne, sammen med dækmønstret og dækkets dimensioner, der afgør dækkets egenskaber.

Bestil og læs mere om dæk her.

Der er to hovedtyper af fælge, stålfælge og letmetalfælge (såkaldte alufælge). Ståfælgen er den mest almindelige og er monteret som standard på de fleste køretøjer. Letmetalfælge er blevet meget almindelig i dag, og er monteret som original på mange køretøjer. Ofte anvendes de til at opnå ærlige egenskaber, fordi de er lidt lettere og mere bæredygtige. Den mest almindelig årsag til at skifte til letmetalfælge er imidlertid, det rent æstetiske. Du kan nemt bytte din stålfælg ud med en letmetalfælg hvis du tager højde for fælgens ET og boltcirkel.

Bestil og læs mere om fælge her.

 

Vil du vide meget mere om opbygning af dæk & fælge, så læs Dæk_og_fælge1