Værkstedet du tryg kan stole på!

Juels Autoservice er et pladeværksted beliggende i Store Merløse, som lægger vægt på imødekommenhed, en ærlig snak om din bil, samt de behov der er.
Har bilen fået en skramme eller bule, så behøver du ikke fortvivle af den grund. Vi reparerer din bil så den bliver så god som før.

Hos os ved vi bilen er en vigtig brik i hverdagen. Vi har derfor fokus på at kundens opgave skal løses hurtigt, uden at kvaliteten falder, så du hurtigt er køreklar igen.

Forsikringsselskaberne har næsten alle en hjemmeside, hvor du kan anmelde en skade. Det er som regel den hurtigste og nemmeste måde at anmelde skaden på, og du får samtidig med anmeldelsen en kvittering på, at du har anmeldt skaden.

Har du fået buler i bilen eller ridser i lakken? Så gør følgende!

1) Melde din skade på bilen til dit forsikringsselskab.

2) Derefter ringer du til os på telefon 26187189, så vi kan aftale forløbet alt afhængig af omfanget af skaden på bilen.

3) Herefter ordner vi resten for dig. Vi tager herfra dialogen med forsikringsselskabet. Og vi underretter dig løbende.

Hvis du ikke har en kaskoforsikring Vil meget gerne hjælpe dig med din skade. Ring til os telefon 26187189, så vi kan hjælpe dig med din skade. Hvis du ved hvad der skal gøres kan du også udfylde denne formular

Bemærk at tilbud på skader først sker når vi har valideret skaden ved selvsyn!